Henkilökunta

Johanna

Olen Johanna. Parturi-kampaajana olen toiminut kohta jo 30 vuotta. Edelleen hiukset ja ala on intohimoni. Haluan kuitenkin jatkuvasti oppia ja luoda uutta. Hyvä asiakaspalvelu on minulle erityisen tärkeää. Haluan, että liikkeessäni asiakkaalla on aina kotoisa ja tervetullut olo!

Jenni

Olen Jenni, vuonna 2013 Prof Hairschoolista hiusmuotoilijaksi valmistunut parturikampaaja. Olen Johannan tytär joten olen kampaamossa kuin kotonani. Eniten innostun erilaisten persoonallisten tyylien toteuttamisesta ja pidemmän kaavan matkoista kohti hiusunelmia. Tärkeintä on se että ihmisellä on hyvä olo omissa hiuksissaan!

Lotta

Olen Lotta. Valmistuin vuoden 2016 Huhtikuussa parturi-kampaajaksi. Osa Salon Wellcomea olen ollut jo vuosi valmistumisesta taaksepäin, sillä suoritin kaikki työharjoitteluni siellä. Parasta parturi-kampaajana olemisessa on asiakaspalvelun monipuolisuus, sekä luovuuden käyttäminen. Toiveesi hiustesi suhteen ovat minulle erityisen tärkeitä, mutta tarvittaessa voit antaa minulle vapaat kädet!

Hannamari

Hei kaikki!

Olen Hannamari ja olen Salon Wellcomin uusi microblading artisti helmikuusta alkaen! Olen suorittanut arvostetun SharpBrows microblading 3.0 tutkinnon. Microblading on uudehko, huiman suosion saavuttanut tekniikka, jolla saat luonnolliset ja kauniit, yksilöllisesti sinulle suunnitellut kulmakarvat.

Teen töitä sunnuntaisin ja ajat on nyt varattavissa Salon Wellcomen ajanvarausjärjestelmässä. Aikaa varatessa laitathan mukaan sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle tietopaketin käsittelystä sekä esi- ja jälkihoito-ohjeista. Käsittelyn hintaan sisältyy ensimmäinen vahvistus, joka tehdään noin viiden viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Sovitaan vahvistusaika sitten käsittelyssä! Pigmentti pysyy ihossa noin vuoden.

Ensimmäiset vapaat ajat varattavissa siis sunnuntaille 4.2. Käytä hyväksesi portfoliomallihintaa 150 €, joka on voimassa kymmenelle ensimmäiselle varaajalle! Tämän jälkeen palvelun hinta 260 € sisältäen vahvistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, niin soita tai laita sähköpostia (0440808069 / hanna.m.niva@gmail.com) – vastaan mielelläni!

Tule laittamaan kulmat kuntoon ja tekemään aamuistasi helpompia!